Speelpark en hertenkamp

Voor de ingang van Grand Café de Drie Reeën ligt het hertenkamp. Het hertenkamp, met verschillende soorten dieren erin, is een gezellige ontmoetingsplek voor jong en oud. In 2015 is het park helemaal opgeknapt. Vanuit het Grand Café heb je hier een prachtig zicht op.

Toen het hertenkamp dreigde te verdwijnen uit Asten namen de eigenaren van Manege Heijligers het beheer over om het park te behouden. Het hertenkamp werd opgeknapt en er pal naast is een speelpark gerealiseerd. Om het speelpark te realiseren en in de toekomst te onderhouden is een speciale Stichting opgericht die zich hier voor inzet. Er staan meerdere speeltoestellen voor verschillende leeftijden.

Er is ook een ponybaan in het speelpark zodat kinderen een ritje op de pony kunnen maken. Vanaf de maand mei t/m augustus zal er elke zondag van 11:00u tot 12:00u, van 13:00u tot 14:00u en van 15:00u tot 16:00u een pony beschikbaar zijn om een ritje te maken. Mits het weer het toelaat! Bij twijfel kunt u altijd even bellen om te vragen of het ponyrijden doorgaat.

Toegang tot het speelpark is gratis. Het speelpark is voor iedereen toegankelijk. Honden zijn niet toegestaan in het speelpark.

Wij zien u graag terug bij Speelpark "Het hertenkamp"! En loopt u dan gerust Grand Café de Drie Reeën eens binnen voor een kopje koffie!