Welkom bij Grand Café Restaurant de Drie Reeën

Druk, druk, druk, wie kent het niet tegenwoordig. Wilt u even helemaal onthaasten? Kom dan naar Grand Café Restaurant de Drie Reeën. In deze ontspannen omgeving komt iedereen tot rust.

De Drie Reeën is een sfeervolle horecagelegenheid op een unieke locatie in Asten. Gelegen aan de rand van het bos. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht op het naastgelegen hertenkamp en speelpark. Terwijl de volwassenen rustig genieten van een kopje koffie met huisgemaakt appelgebak kunnen de kinderen zich uitleven in de speelpark. Vanuit het stijlvol ingerichte restaurant kijkt u ook op het hertenkamp en de speelpark maar tevens heeft u vanuit hier een mooi zicht in de rijhal van de manege.

Naast een drankje kunt u bij de Drie Reeën ook terecht voor een heerlijke lunch of diner. Wij hebben een veelzijdige menukaart en onze chef kok stelt iedere 5 weken een nieuw menu samen, afgestemd op het seizoen. Daarbij wordt alleen gebruik gemaakt van de allerbeste producten want kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Dus of u nu komt voor een hapje of een drankje, bij restaurant de Drie Reeën is iedereen van harte welkom, niet alleen bezoekers van de manege!

Genieten in een prachtige omgeving

Menukaart

Bij Grand Café Restaurant De Drie Reeën bent u van harte welkom om een hapje te komen eten.

LEES VERDER

Speelpark en hertenkamp

Voor de ingang van Restaurant de Drie Reeën ligt het hertenkamp, een gezellige ontmoetingsplek!

LEES VERDER

Activiteiten

Wij organiseren regelmatig leuke activiteiten in ons restaurant en het speelpark.

LEES VERDER